Tuesday, December 21, 2021

Neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa

Neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa



Hän on melkein kaikki mitä minä en ole. MysteryManin historia · Ota yhteyttä. Tämä ei tarkoita, että arkkitehti olisi ollut yksin syyllinen, mutta hän ei vain sopinut heidän budjettiinsa. Liity ammattilaiseksi. Kun olimme lopettaneet illallisen, hän ajoi suoraan luokseni jättämään minut.





Lukijavuorovaikutus



Vinkki kiitos - Haluaisimme palkata arkkitehdin. Arkkitehdin palkkiot - tarvitsen neuvoja. Kaikki arkkitehdit haluavat selvittää tämän? Arkkitehtiongelma - neuvoja kaivataan. siirtyä pääsisältöön. VUODEN LOPPUMYYNTI. Koko sivuston bestsellerit. Keittiön ja ruokailun kalusteet. Kirjaudu sisään. Liity ammattilaiseksi. HANKI IDEOITA Valokuvat.


Ulkomaisema Patio Kansi Uima-allas Takapiha Kuisti Ulkopuoli Ulkokeittiö Etupiha Ajotieltä allastalo. Suosittuja suunnitteluideoita Keittiö Backsplash Firepit Takkakansi Kaide Pergola Yksityisyys Aita Pieni Kaappi.


Houzz TV. Houzz-tutkimus. Kaikki ammattilaiset Kaikki palvelut ammattilaisille, neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa. Kattovalaisimet Kattokruunut Riippuvalaisimet Uppoasennettavat Kattotuulettimet Ratavalaisimet Seinävalot Seinävalaisimet Kääntövarsi Seinävalot Näyttö Valaisimet Pöytävalaisimet Lattiavalaisimet Pöytälamput Lampunvarjostimet Ulkovalaistus Valaistus Ale Valaistuksen trendi. Kodin sisustus. Loman sisustus. Joulukuuset. Loman valaistus. Lahjakortit. Tutustu keskusteluihin Featured Home -keskustelut Suositellut puutarhakeskustelut.


Suunnittelun dilemma. Kaikki neuvot jollekin, joka haluaa tulla arkkitehdiksi?? maonokuvaus 8 vuotta sitten. minä neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa tietää ennen kuin panostan siihen. Sähköposti Tallenna kommentti 3. Lajitteluperuste: Vanhin.


Uusin Vanhin. decoenthusiaste 8 vuotta sitten. Saatat löytää keskuksen, joka suorittaa soveltuvuustestejä. Olisi investoinnin arvoinen nähdäksesi missä todelliset kykysi ovat, vaikka päätätkin, että se ei ole arkkitehtuuria. Yksi asia, joka ennen oli erittäin tärkeä, mutta ei ehkä niinkään nyt tietokoneiden kanssa, on matematiikan osaaminen.


Luulisin, että kyky visualisoida ja tuoda paperille se, mitä päässäsi on, olisi etu. Paras menestys. Tykkää 3 Tallenna. Dytecture 8 vuotta sitten. Tykkää 2 Tallenna, neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa. Aiheeseen liittyvää keskustelua koskevia neuvoja - Haluaisimme palkata arkkitehti Q. Rakennuskustannusprosenttiin perustuvat maksut ovat yleinen tapa, jolla arkkitehdit veloittaa palveluistaan. Vertaa sitä siihen, että maksaisit kiinteistönvälittäjälle prosenttiosuuden myyntihinnasta asuntosi myymisestä.


Maksut neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa asteittain niin, että kun kustannukset nousevat, prosenttiosuus laskee. Näin emme välttämättä saa suurempaa maksua, jos kustannukset menevät neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa. Muista myös, että sinulla on lopullinen sananvalta sen suhteen, minkä urakoitsijan hinnan hyväksyt. Sinun ei tarvitse valita kalleinta, jos haluat jonkun muun.


Vaihtoehtoinen järjestely on maksaa arkkitehdille tuntipalkkoja. On myös tavallista, että arkkitehti veloittaa kuluista, kopioista jne. Kokemuksemme mukaan nämä ovat pieniä määriä ja riippuvat urakoitsijasi haluamien piirustussarjojen määrästä.


Ehkä arkkitehtisi voi lähettää sinulle e-versiot piirustuksista ja voit tilata vedokset itse? Lopulta ehdotan, että keskustelet tästä arkkitehdin kanssa. Saat ainakin käsityksen siitä, kuinka heidän kanssaan tulee toimia. Kuuntelivatko he huolenaiheitasi? Olivatko he yhteistyöhaluisia ja keskittyneet ongelmanratkaisuun?


Tai olivatko he puolustavia ja joustamattomia? Arkkitehdin palkkiot – tarvitsen neuvoja K. Ymmärrän palvelumaksun käsitteen, koska se liittyy rakentamisen kustannuksiin, koska kustannukset vaikuttavat suoraan vastuuseen ja vastuuseen, jonka arkkitehti hyväksyy. Kuten huomaat, se näyttää kuitenkin horjuttavan arkkitehdin ja asiakkaan välistä luottamusta, joka on välttämätön onnistuneelle projektille.


juuri tästä syystä veloitan aina kiinteän maksun. Suosittelen varaamaan tapaamisen arkkitehdin kanssa, jossa selität levottumuksesi. Jos heidän vastauksensa on jäykkä, se kertoo sinulle jotain siitä, kuinka tulevia ongelmia voidaan käsitellä. Jos he ovat ymmärtäväisiä ja joustavia, se lupaa hyvää.


Onnea!!! sandradclark: Olen myös harkinnut sitä. Joten kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​​​että se olisi kallis yritys. Ei sillä, että kirjoitan niitä ulos, yritän vain saada käsityksen vaihtoehdoista ja niiden kustannuksista. Talon 2. kerros sijaitsee vain takaosan yläpuolella. Näin portaita siirrettävän etutilaan ehkä itäseinää vasten.


Mutta jälleen kerran, todennäköisesti kallis ja poistaa polttopisteen arvon. Arkkitehtiongelma – neuvoja tarvitaan K. Meillä on GC ja hän on ihana.


Ja koska se on kaikki sähköistä, hänen on vaikea esittää kysymyksiä, enkä usko, että hän välittää siitä tässä vaiheessa. Kysymys kuuluu, olisiko mahdollista, että toinen arkkitehti ottaa tehtävän, jos saamme kaikki suunnitelmat neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa yksi - voiko joku käyttää jonkun suunnitelmia helposti vai onko se erittäin vaikeaa?


TMK Remodeling 8 vuotta sitten. Ota yhteyttä osavaltion lisenssilautakuntaan ja kysy, mitkä pätevyydet ovat. Tarkista heidän verkkosivustonsa. Osavaltiossani se on 4 vuoden tutkinto, neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa, 3 vuotta työkokemusta ja sitten neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa 2 päivän tentti, joka on narttu saada ajokortti ja leima.


Suosittelen, että keskustelet joidenkin paikallisten arkkitehtien kanssa saadaksesi käsityksen ammatista. AIA on myös hyvä resurssi. Onnea sinulle. Kuten Tallenna. Aiheeseen liittyviä tarinoita. TYÖSTÖ Ammattilaisten KANSSA 10 asiaa, jotka arkkitehdit haluavat sinun tietävän heidän tekemisistään Laura Gaskill. Opi kustannuksista, huomioista ja arkkitehtien yllättävistä asioista – sekä nopeasta reitistä tyylinsä löytämiseen. TYÖSKENTELY AMKIEN KANSSA Mitä maisema-arkkitehdit tekevät? Kirjailija: Falon Land Studio LLC. Maisema-arkkitehtien tekemisestä on monia vääriä käsityksiä.


Opi, mitä he tuovat projektiin. KELLARIEN suunnittelutyöpaja: Onko aika antaa kellarien kuolla sukupuuttoon? Kirjailija: Eric Reinholdt, arkkitehti. Tässä on vastauksia kaikkiin syihin pitää heidät paikalla.


Valmistettu eläkkeellä olevasta modernista talosta Neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa osoittaa, kuinka arkkitehtonisesti upeaa uudelleenkäyttö voi olla. KEITTIÖSUUNNITTELU Älykkäät investoinnit keittiökalusteisiin – kiinteistönvälittäjän neuvo, Tiffany Carboni.


Hanki asiantuntijatietoa siitä, mitkä kaapin ominaisuudet ovat rahan arvoisia sekä sinulle että kotisi mahdollisille ostajille. Ennakkoajattelu pesukoneen ja kuivausrummun asennuksessa tai siirtämisessä voi estää turhautumisen ja vauriot tiellä. Joten luulet, että DIY-remodeling tulee olemaan hauskaa?


Tässä on yhden asunnonomistajan luettelo siitä, mihin saatat joutua. ENNEN JA JÄLKEEN Keksi se uudelleen: Katukylteistä tulee vilkas keittiön taustakuva Becky Harris, neuvoja seurustelemiseen arkkitehdin kanssa. Kaupungin ylijäämä ainutlaatuisena sisustuksena? Seattlen perhe sanoi varmasti, ja nyt se on heidän uusitun keittiönsä tähti.


HOUZZ-MATKOT Houzz Tour: Kolmikerroksisesta navetta tulee modernin kodin kauneus, John Hill.





treffisivusto osoitteesta



He rakastivat työskentelyä hänen kanssaan, mutta kun he lähettivät suunnittelun arvioitavaksi, se oli 3 kertaa suurempi kuin heidän budjettinsa.


Useiden kuukausien kiistelyn jälkeen arkkitehdin kanssa saadakseen suunnittelun paremmin budjettinsa mukaiseksi, he lopulta poistuivat projektista. Tämä ei tarkoita, että arkkitehti olisi ollut yksin syyllinen, mutta hän ei vain sopinut heidän budjettiinsa. siirtyä pääsisältöön. VUODEN LOPPUMYYNTI. Koko sivuston bestsellerit. Keittiön ja ruokailun kalusteet. Kirjaudu sisään. Liity ammattilaiseksi. HANKI IDEOITA Valokuvat. Ulkomaisema Patio Kansi Uima-allas Takapiha Kuisti Ulkopuoli Ulkokeittiö Etupiha Ajotieltä allastalo.


Suosittuja suunnitteluideoita Keittiö Backsplash Firepit Takkakansi Kaide Pergola Yksityisyys Aita Pieni Kaappi. Houzz TV. Houzz-tutkimus. Kaikki ammattilaiset Kaikki palvelut ammattilaisille. Kattovalaisimet Kattokruunut Riippuvalaisimet Uppoasennettavat Kattotuulettimet Ratavalaisimet Seinävalot Seinävalaisimet Kääntövarsi Seinävalot Näyttö Valaisimet Pöytävalaisimet Lattiavalaisimet Pöytälamput Lampunvarjostimet Ulkovalaistus Valaistus Ale Valaistuksen trendi. Kodin sisustus. Loman sisustus. Joulukuuset.


Loman valaistus. Lahjakortit. Tutustu keskusteluihin Featured Home -keskustelut Suositellut puutarhakeskustelut. Kodin rakentaminen. Tapaaminen ensimmäisen arkkitehdin kanssa huomenna - kaikki neuvot? jenswrens 12 vuotta sitten. Kaikki neuvot arvostetaan! Sähköposti Tallenna kommentti 7. Lajitteluperuste: Vanhin. Uusin Vanhin. Puhuuko hän paljon vai kuunteleeko hän paljon? Haluat jälkimmäisen. Kuten Tallenna. bigkahuna 12 vuotta sitten. Aiheeseen liittyvät keskustelut Esitettävät kysymykset: Ensimmäinen tapaaminen Custom Home Builder Q:n kanssa.


Pyytäisin tutustumaan joihinkin heidän projekteihinsa. Etsi työn laatu Pyydän myös joitain puhelinnumeroita referensseistä joihin soittaisin. Joitakin kysymyksiä, joita kysyisin heidän entisiltä asiakkailtaan, ovat: 1. Tekivätkö he työn budjetin ja aikataulun puitteissa? Jos tekisit sen uudelleen, palkkaisitko heidät uudelleen? Oli heidän kanssaan mukava työskennellä? Tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta ne ovat tärkeimmät kysymykset, joihin on vastattava.


Jos he sanovat ei jollekin näistä, sinun tulee etsiä toinen yritys. Olen samaa mieltä siitä, että on parasta palkata arkkitehti ensin, joten jos tämä on suunnittelutoimisto, haluat myös arkkitehdin osallistuvan kokoukseen sekä urakoitsijan. Arkkitehti on henkilö, jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa suunnitteluvaiheessa ja haluat olla mukava tämän henkilön kanssa. Kiitos kaikille kommenteista.


Sinun ei tarvitse valita kalleinta, jos haluat jonkun muun. Vaihtoehtoinen järjestely on maksaa arkkitehdille tuntipalkkoja. On myös tavallista, että arkkitehti veloittaa kuluista, kopioista jne. Kokemuksemme mukaan nämä ovat pieniä määriä ja riippuvat urakoitsijasi haluamien piirustussarjojen määrästä. Ehkä arkkitehtisi voi lähettää sinulle e-versiot piirustuksista ja voit tilata vedokset itse? Lopulta ehdotan, että keskustelet tästä arkkitehdin kanssa. Saat ainakin käsityksen siitä, kuinka heidän kanssaan tulee toimia.


Kuuntelivatko he huolenaiheitasi? Olivatko he yhteistyöhaluisia ja keskittyneet ongelmanratkaisuun? Tai olivatko he puolustavia ja joustamattomia? Arkkitehdin palkkiot – tarvitsen neuvoja K. Ymmärrän palvelumaksun käsitteen, koska se liittyy rakentamisen kustannuksiin, koska kustannukset vaikuttavat suoraan vastuuseen ja vastuuseen, jonka arkkitehti hyväksyy.


Kuten huomaat, se näyttää kuitenkin horjuttavan arkkitehdin ja asiakkaan välistä luottamusta, joka on välttämätön onnistuneelle projektille. juuri tästä syystä veloitan aina kiinteän maksun. Suosittelen varaamaan tapaamisen arkkitehdin kanssa, jossa selität levottumuksesi.


Jos heidän vastauksensa on jäykkä, se kertoo sinulle jotain siitä, kuinka tulevia ongelmia voidaan käsitellä. Jos he ovat ymmärtäväisiä ja joustavia, se lupaa hyvää.


Onnea!!! sandradclark: Olen myös harkinnut sitä. Joten kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​​​että se olisi kallis yritys. Ei sillä, että kirjoitan niitä ulos, yritän vain saada käsityksen vaihtoehdoista ja niiden kustannuksista.


Talon 2. kerros sijaitsee vain takaosan yläpuolella. Näin portaita siirrettävän etutilaan ehkä itäseinää vasten. Mutta jälleen kerran, todennäköisesti kallis ja poistaa polttopisteen arvon. Arkkitehtiongelma – neuvoja tarvitaan K.


Meillä on GC ja hän on ihana. Ja koska se on kaikki sähköistä, hänen on vaikea esittää kysymyksiä, enkä usko, että hän välittää siitä tässä vaiheessa. Kysymys kuuluu, olisiko mahdollista, että toinen arkkitehti ottaa haltuunsa olettaen, että saamme kaikki suunnitelmat alkuperäisistä - voiko joku käyttää jonkun suunnitelmia helposti vai onko se erittäin vaikeaa?


TMK Remodeling 8 vuotta sitten. Ota yhteyttä osavaltion lisenssilautakuntaan ja kysy, mitkä pätevyydet ovat, tarkista heidän verkkosivustonsa. Osavaltiossani se on 4 vuoden tutkinto, 3 vuoden työkokemus ja läpäise sitten 2 päivän koe, joka on narttu saada lisenssi ja leima. Suosittelen, että keskustelet joidenkin paikallisten arkkitehtien kanssa saadaksesi käsityksen ammatista.


AIA on myös hyvä resurssi. Onnea sinulle. Kuten Tallenna. Aiheeseen liittyviä tarinoita. TYÖSTÖ Ammattilaisten KANSSA 10 asiaa, jotka arkkitehdit haluavat sinun tietävän heidän tekemisistään Laura Gaskill. Opi kustannuksista, huomioista ja arkkitehtien yllättävistä asioista – sekä nopeasta reitistä tyylinsä löytämiseen. Keskustelen parhaillaan Norman Fostersin toimiston kanssa ja halusin kysyä joitain yleisiä kysymyksiä Onko kyseessä tähtiarkkitehdin toimisto, jossa harjoittelijoille maksetaan orjapalkkoja? Olen amerikkalainen, mutta brittiläisessä järjestelmässä olen osan 2 ja osan 3 välissä.


Mitä se vastaisi suunnilleen tunnissa punnissa? Työskenteleekö kukaan Lontoon toimistossa ja pitävätkö he siitä, saavatko he hyviä kokemuksia Kippis palautteelle Hei Blaster Työskentelen Fosterilla ja olen myös toisen ja kolmannen osan välissä rahan kannalta,,,,se ei ole hienoa ollenkaan, mutta siitä voi elää. Tiedän paikkoja, joissa voit saada paljon enemmän rahaa. Asia tässä toimistossa on, että se on niin suuri ja ajoittain sinua kohdellaan numerona.


Täällä on noin ihmisiä. Luulen, että ainoa todellinen syy työskennellä täällä on, jos haluat työskennellä suurissa projekteissa ja jos olet onnekas joissakin mielenkiintoisissa projekteissa, amerikkalainen ystäväni otti normityön jokin aika sitten [1 vuosi] -- en tiedä tarkkaa palkkaa, mutta tarpeeksi asunnon saamiseen ja ruoan pitämiseen pöydällä - opintolainassa uiminen voi olla ongelma.


tiimi, jossa hän on, tekee niin, mutta ei niin kuin jotkut ryhmät, jotka työskentelevät kuin orjat. Mielestäni aika normaali aika nykyään, joten älä mene vielä pakkaamaan laukkusi. en tiedä sijaisen työehdoista ja palkasta, mutta jos saat koulutusviisumin, muistan, että se tarkoittaa, että sinun on poistuttava Yhdistyneestä kuningaskunnasta muutaman vuoden kuluttua etkä palaa vähintään vuoteen sen jälkeen.


toimistoni sai minulle asianmukaisen työluvan ja sen läpimeno kesti hieman yli kuukauden. se oli kuitenkin heille vaivaa, joten jotkut paikat eivät palkkaa sinua ilman viisumia, jos etsit muualta. palkat ovat mielestäni paremmat muissa toimistoissa, mutta riippuu kokemuksestasi. onnea sinulle. Kiitos kaikesta avustasi. TED ja hyppy Kuulin juuri Visa-ongelmasta, mutta onneksi olen PhD-opiskelija ja asia on selvitetty.


Mutta tsemppiä neuvoista. Haluan vain varmistaa, että tämä on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto. Tiedän, että vastaavat massiiviset toimistot voivat maksaa niin vähän kuin puntaa kuukaudessa kokopäiväisesti. Tiedän, että alhaiset hinnat ovat odotettavissa, ja oletan, että ne ovat vakiomittakaavassa toimistopolitiikan vuoksi. Ole hyvä ja neuvo. Tsemppiä jälleen kaikesta avustasi. Blaster, palkat täällä ovat alhaiset, mutta eivät niin alhaiset kuin puntaa kuukaudessa! Jos haluat lisätietoja, voin lähettää ne sinulle sähköpostitse, koska en ole tietoinen kuinka monet muut Foster-ihmiset lukevat tätä foorumia Yksi asia, jonka opin täällä, on toimistopolitiikka ja olen paska heille!


Työskentely aloituskirjanpitäjänä, tähtijuristina, tähtisairaalassa, tähtituotantoyhtiössä tai missä tahansa korkean profiilin yrityksessä tarkoittaa, että ansaitset paljon. Se on tähtiyrityksen työskentelyn tarkoitus, paitsi arkkitehtien parissa. Olemme ainoa ammatti, jossa voit työskennellä tärkkelysarkkitehdin palveluksessa ja saada huonoa palkkaa. Samalla kysymme itseltämme, miksi asiakkaat maksavat meille niin huonosti.


No, vastaus on yksinkertainen. Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee. Äitini sanoi aina; Jos haluat elää puhtaassa maailmassa, sinun tulee olla ensimmäinen, joka ei roskaa. Olen samaa mieltä Harold, enkä anna orjatyötä. siksi kysyn vähän. etsin vain hyvää kansainvälistä yhteyttä. kuulen kuitenkin sinua. ymmärrän myös toimistopolitiikkaa ja pelaan sitä. tsemppiä P. surullista, kun PHD-arkkitehtiopiskelija työskentelee arkkitehtina 8 puntaa ja tunti TED-maksulla, olen täysin samaa mieltä.


Erittäin surullista. Työskentelen erittäin suuressa toimistossa, joka pitää itseään "korkeana" suunnitteluna. Meillä on kaikki hyvin, mutta minulle maksetaan vähemmän kuin ystäville, jotka työskentelevät paljon pienemmissä yrityksissä, jotka pumppaavat uusia Walgreens-myymälöitä ja ostoskeskuksia. Mielestäni palkat ovat yksi tämän ammatin suurimmista ongelmista - ja yksi vaikeimmin ratkaistavista.


Se on taloustiede. Tärkkelit saavat suuren kysynnän halusta työskennellä toimistossaan ja heillä on enemmän kannustinta maksaa vähemmän. "Wallgreensin" suunnittelu tarkoittaa, että kannustimen on oltava rahaa. vihdoinkin joku, joka ymmärtää kaiken talouden sen sijaan, että höpöttäisi ja ehdottaisi ammattiliiton perustamista tai muuta hölynpölyä.


Suuri mies täytti tässä kuussa 70 vuotta. Ymmärrän, että hän ei ollut toimistossa tuolloin, joten henkilökunta kokoontui yhteen ja lauloi Happy Birthday, tallensi sen DVD:lle ja lähetti sen hänen mannermaiseen pultinreikään, joten sano BD.

No comments:

Post a Comment