Tuesday, December 21, 2021

Treffit muslimimaissa

Treffit muslimimaissa



Siirry sisältöön Seurustelee islamissa Haram tai Halal? Jaa Flipboard-sähköposti. Lataa sovellus ja aloita kohtaaminen sinkkumuslimien kanssa jo tänään! Siksi nämä avioliitot osoittautuvat usein erittäin onnistuneiksi pitkällä aikavälillä. Täydellinen tietosuoja.





Miten muslimit valitsevat puolison?



Mikä on perhe islamin näkökulmasta? Mitä tiedämme heidän tavoistaan ​​ja perinteistään treffeistä avioeroon, mukaan lukien elämän intiimin puolen tavat ja perinteet.


Mitä ovat treffit muslimimaissa ei-ilmeisiä ja vähän tunnettuja vivahteita muslimiperheen rakentamisessa? Tutustutaan islamin perinteisen perhe-elämän monimutkaisuuteen. Löydä vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin ennen kuin menet muslimien treffisivustoille. Voivatko muslimit seurustella? Tietysti, mutta pelkkä tutustuminen muslimimiehen tai -tytön seurustelua varten katsotaan väärin. Se on kuitenkin käytännössä mahdotonta - loppujen lopuksi todellinen nuori musliminainen ei poistu kotoa ilman aikuisten tai miesten - perheenjäsenten - saattajaa, sitä pidetään säädyttömänä.


Treffit muslimimaissa täytyy elää odottaen ainoan ja tärkeimmän miehensä ilmestymistä - hänen miehensä, joka muodostaa hänen elämänsä tarkoituksen, josta hän huolehtii, jonka halut ja mielialat hänen on saatava kiinni ja treffit muslimimaissa. Hän pyrkii tuomaan hänelle iloa, treffit muslimimaissa, ja hänen ilonsa on hänelle tärkein ilo.


Hän synnyttää hänen lapsensa ja kouluttaa heidät, treffit muslimimaissa, hän pitää hänet uskollisena heidän päiviensä loppuun asti. Joten he kasvattavat nuoren musliminaisen. Voit tutustua tyttöön vain vakavilla aikeilla - perheen luomiseksi. Miehen ei pidä - välttääkseen kiusauksen - olla kahdestaan ​​naisen kanssa, joka ei ole hänen verisukulaisensa, puhua ja koskettaa häntä.


Länsimaisten kulttuuriarvojen ja sopivan moraalin hengessä kasvatetun henkilön näkökulmasta nämä muslimien treffisäännöt ovat liian tiukat.


Muslimeille jokaisella käyttäytymissäännöllä on kuitenkin pyhä perusta, joka juontaa juurensa joko antiikista, mikä on vakava syy täyttää perinteisiä reseptejä tai suoraan Koraaniin. Siksi sinun on hyväksyttävä tämä, jos aikeesi ovat todella vakavat.


Jos osoitat musliminaiselle kunnioitusta hänen perinteisiä arvojaan kohtaan, tämä treffit muslimimaissa olla ensimmäinen "bonus" suhteesi "säästöpossussa". Koraanin mukaan mies voi ja hänen täytyy mennä naimisiin paitsi silloin, kun hän päättää, että on aika hankkia perhe, myös jos hän tuntee fysiologista tarvetta kommunikoida naisen kanssa.


Tässä tapauksessa miehen on parempi mennä naimisiin, jotta se ei etsiisi satunnaisia ​​siteitä Koraanin mukaan. Muuten, yleinen mielipide muslimin kanssa seurustelusta, että morsiamen on välttämättä oltava neitsyt, ei pidä täysin paikkaansa. Paras vaihtoehto on, kun ei vain tytöllä vaan myös nuorella miehellä ei ollut seksuaalista kokemusta ennen avioliittoa, kun he ovat puhtaita ennen tapaamista keskenään.


Samalla on oikein ja luonnollista, että nuori mies ja tyttö saavat kaikki tarvittavat tiedot seksuaalisen halun tyydyttämisestä Allahin lakien mukaisesti.


Tytön katsotaan olevan valmis naimisiin 9-vuotiaasta lähtien. Avioliittoa lesken tai eronneen naisen kanssa pidetään kuitenkin täysin normaalina, treffit muslimimaissa.


Mielenkiintoinen tosiasia: vuoden vanhan profeetta Muhammedin ensimmäinen vaimo oli häntä 15 vuotta vanhempi, ja se oli hänen toinen avioliittonsa. Kun valitset sulhanen ja morsiamen, treffit muslimimaissa, perheellä, jossa he kasvoivat, on tärkeä rooli.


Naisen tulisi valita aviomies, joka ei olisi huonommin koulutettu kuin hän, ja hänen taloudellisen asemansa tulisi olla vähintään yhtä suuri. Tulevan aviomiehen korkeampi asema ja tulot ovat tae perheen vakaudelle, koska vaimon ja lasten asema määräytyy miehen aseman mukaan. Menetettyään aikaisemman elintasonsa vaimo voi katua sitä ja kokea pettymyksen tunteen.


Tässä tapauksessa vaimo ei ole rakastava ja iloinen, ja onnellisuus lähtee talosta. Koraanin mukaan, treffit muslimimaissa, morsiamen on annettava siihen vapaaehtoinen suostumus treffit muslimimaissa, sitä ei saa pakottaa, molempien puolisoiden on oltava rakastuneita.


On huomionarvoista, että jotkut muslimikansallisuudet jättävät huomiotta tämän säännön ja tekevät jotain keskiaikaisen dynastian avioliiton kaltaista. Ja tämä tapahtuu huolimatta siitä, että johtavat muslimien hengelliset ja kulttuuriset henkilöt tuomitsevat tämän lähestymistavan, joiden auktoriteetti ansaitsee tietyt, muslimimaailman kannalta tärkeät asiat. Rakkaus, treffit muslimimaissa, hienostunut ja romanttinen, intohimoinen ja eroottinen, on täynnä kaikkien islamilaisten kansojen runoutta ja kirjallisuutta.


Uskonto romanttisena ja kaiken kuluttavana rakkautena on kriittinen. Ensinnäkin tietysti siksi, että sellaiset tunteet vievät huomion pois ajatuksista Jumalasta. Mutta hullun rakkauden kritiikille muslimiteologien kirjoituksissa on toinenkin selitys: rakkaudesta päihtynyt mies on kiinnittynyt tunteidensa aiheeseen, mikä tekee hänestä heikon ja kyvyttömän kehittämään persoonallisuuttaan.


Joka tapauksessa islamissa rakkaus ennen avioliittoa on puhtaasti platonista. Se on perheessä, treffit muslimimaissa, treffit muslimimaissa avioliitto, jossa ihminen toteuttaa pääasiallisen sosiaalisen ja jumalallisen kohtalonsa - perheen jatkumisen ja samalla seksuaaliset halunsa ja tarpeensa. Muslimiperheen intiimi elämä on mysteerin peitossa, eikä sitä saa paljastaa miehelle tai naiselle. Kerro sukulaisille tai ystäville omista onnistumisistaan, iloista tai suruista ja kyyneleistä - kaikki mitä tapahtuu makuuhuoneessa kahden välillä on kiellettyä.


Huoneen ikkunat, jossa nainen ja mies jäävät yksin rakkaudelle, tulee olla tiiviisti sokettuja. Ja on parempi, jos ne eivät ole täysin näkyvissä, ja peitto peittää heidän rakkauspelinsä. kuitenkin, treffit muslimimaissa, molemmat toiveet jäävät puolisoiden harkinnan varaan. Musliminaiset ovat hyvin kotimaisia ​​verrattuna länsimaisen kulttuurin naisiin. Intiimimmät, kimaltelevin, hajustetuimmat ja pukeutuneimmat ne nähdään kotona.


Vaimon tulee vastata ilolla ja tyydyttää miestään, kun tämä haluaa. Eräs muslimiystäväni kertoi minulle kerran, että monissa hänen tuntemissaan perheissä on välttämätöntä, että vaimo kysyy mieheltään joka ilta ennen nukkumaanmenoa: "Tarvitsetko minua tänään? Naisen oletetaan tyydyttävän miestä, vaikka hänellä ei olisikaan sitä mielialaa.


Jos mies itse ei halua läheisyyttä, hänen tulee silti olla hellä vaimoaan kohtaan. Kumppanin seksuaalisesta tyydytyksestä huolehtimista odotetaan molemmilta - sekä mieheltä että vaimolta. Koraani määrää miehen astumaan läheiseen suhteeseen vaimonsa kanssa neljän päivän välein. Hän ei saa jättää vaimoaan pitkäksi aikaa yksin, lähtee yli kuudeksi kuukaudeksi. Huomaamattomuus vaimoaan kohtaan ja pitkä ero voi provosoida vaimon uskottomuuden, joka on synti ja tekosyy avioerolle.


Raskaana olevan vaimon kanssa voi olla läheinen suhde. monet treffit muslimimaissa jotka seurustelevat musliminaisten kanssa, ovat kiinnostuneita avioerosta musliminaisen kanssa. Olemme kaikki aikuisia ja ymmärrämme, että kaikilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua. Siksi sinun on otettava huomioon kaikki vivahteet.


Hyvät syyt eroon ovat:. Ilmeisesti tähän kysymykseen ei ole yhtä vastausta. Mutta meillä on muutama vinkki. Ensinnäkin, älä koskaan kiirehdi tekemään johtopäätöksiä. Muslimimaailmassa on niin monia hienouksia ja erityispiirteitä, myös rakkaussuhteita, että niiden tutkiminen voi kestää vuosia.


On mahdollista, että sellaisen tytön perheessä, josta pidät, eivät hallitse niin tiukat tavat kuin kuvailimme. Ota ensin selvää, haluaako tyttö puhua ja kysy häneltä hellästi kaikista näistä asioista. Kaikki käy heti selväksi hänen vastauksistaan.


Toiseksi, ole valmis siihen, että asenteesi elämään voi muuttua. Ja näiden muutosten on oltava yksinomaan vapaaehtoisia. Useimmille ihmisille siirtyminen asenteesta toiseen on erittäin tuskallinen prosessi. Muista, että musliminaisten tapailu on vakava, kiehtova mutta vaikea yritys, eivätkä kaikki miehet pysty siihen. muslimi treffit muslimimaissa deittailu - tämä on mitä sinun tarvitsee aloittaaksesi tutustumisen tähän maailmaan, jos olet todella tosissasi.


Täällä voit tavata tyttöjä arabialaisesta maailmasta, jotka ovat kiinnostuneita muslimien treffeistä uskonnon ulkopuolella. Monet heistä kunnioittavat kulttuurinsa perinteitä, mutta he eivät ole niin radikaaleja tiettyjen islamin "romanttisten" ohjeiden suhteen.


Videochat Ladies Gallery Hae tuki. Kirjaudu sisään Liity ilmaiseksi. Käynnistä Videochat. Naisten galleriahakutuki. Etusivu Romantiikkakompassi Blogi Muslimien treffit Muslimien treffikulttuuri: perinteet ja erityispiirteet. Muslimien treffikulttuuri: perinteet ja erityispiirteet Mikä on perhe islamin näkökulmasta? Johdanto: Tutustuminen, morsiamen ja sulhasen valinta islamilaisten perinteiden mukaan voi Treffit muslimimaissa Päivämäärä?


Muita islamin rakkaussuhteen tärkeitä piirteitä, jotka sinun tulee tietää rakkaudesta, treffit muslimimaissa, hienostunut ja romanttinen, intohimoinen ja eroottinen, on täynnä kaikkien islamilaisten kansojen runoutta ja kirjallisuutta.


Perusvaiston itämaiset hienovaraisuudet Muslimiperheen intiimi elämä on mysteerin peitossa, eikä sitä saa paljastaa miehelle tai naiselle. Seksi islamissa, kuten monet muutkin asiat, on kuitenkin ritualisoitua: Ennen yhdyntää miehen on tarkoitus lukea rukous - se suojelee väitettyä lasta, joka voi tulla raskaaksi juuri tällä kertaa, Shaitanin vaikutuksilta.


Miehelle peseytyminen on kuitenkin välttämätöntä ennen seksiä, kuten kaikissa vakavassa asiassa! Jos vettä ei ole, samat liikkeet tehdään kuivilla käsillä - symbolisesti, treffit muslimimaissa. Sama rituaali on pakollinen läheisyyden jälkeen - kiitoksena Kaikkivaltialle lahjoittamisesta. Seksin jälkeen sinun on välttämättä huuhdeltava sukuelimet vedellä sekä miehen että naisen kanssa, sama on tehtävä ennen toista näytöstä.


Miehen ei pidä nousta heti seksuaalisen aktin päätyttyä, sinun täytyy makaamaan hiljaa sängyssä, se on todiste siitä, että naiset kaikkialla maailmassa eroavat hieman toisistaan ​​​​sydämen syvyyksissä.


Islamissa asemalle ei ole erityisiä kieltoja: kaikki muunnelmat, jotka voivat johtaa lapsen hedelmöittymiseen, ovat sallittuja luonnollisesti, anaali- ja oraaliseksiä on kielletty. Ei-toivottu aika seksille: kuun kuukauden ensimmäinen yö, keskimmäinen ja viimeinen ovat Shaitanin yöt, mieluiten perjantai-iltana ja perjantai-iltapäivänä.


Avioeron päteviä syitä ovat: Aviomiehen tai vaimon pettäminen todellisuudessa sitä käyttävät pääsääntöisesti miehet, naisten on paljon vaikeampaa erota, koska aviomies on pettänyt, treffit muslimimaissa.


Jos vaimo ei lue pakollisia rukouksia. Jos mies on impotentti, hänen on erotettava vaimostaan ​​tämän pyynnöstä. Muslimien treffikulttuurissa on kolmenlaisia ​​avioeroja: Alustava. Aviomies ilmoittaa vaimolleen aikomuksestaan ​​erota, mutta jättää hänet kotiin kolmen kuukautiskierron ajaksi.


Tänä aikana hän voi tehdä sovinnon vaimonsa ja lisäksi hänen kanssaan treffit muslimimaissa tässä tapauksessa ei vaadita. Jos sovintoa ei tapahdu, puolisot tekevät täydellisen avioeron kolmen kuukauden kuluttua.


Avioeron nimestä huolimatta puolisoiden välinen suhde voidaan kuitenkin palauttaa.





chris brown deittailuneuvoja



Tämä "sisaruus" tai "veljeys", joka kehittyy muslimien ollessa nuoria, jatkuu koko heidän elämänsä ja toimii verkostona, tapana tutustua muihin perheisiin.


Kun nuori päättää mennä naimisiin, tapahtuu usein seuraavat vaiheet:. Tämäntyyppinen kohdennettu seurustelu auttaa varmistamaan avioliiton vahvuuden hyödyntämällä perheen vanhinten viisautta ja ohjausta tässä tärkeässä elämänpäätöksessä. Perheen osallistuminen avioparin valintaan auttaa varmistamaan, että valinta ei perustu romanttisiin käsityksiin, vaan pikemminkin huolelliseen ja objektiiviseen parin yhteensopivuuden arviointiin. Siksi nämä avioliitot osoittautuvat usein erittäin onnistuneiksi pitkällä aikavälillä.


Jaa Flipboard-sähköposti. Islamin tärkeät periaatteet Rukous Salat Islamin profeetat Koraani Ramadan ja Eid Al Fitr Hajj ja Eid Al Adha. Kirjailija: Huda Huda. Huda on kouluttaja, koulun ylläpitäjä ja kirjailija, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus islamin tutkimisesta ja kirjoittamisesta verkossa. Lisätietoja toimituksellisesta prosessistamme.


Lainaa tätä artikkelimuotoa. Seurustelu- ja treffikäytännöt islamilaisissa yhteiskunnissa. Islamilaisena bloggaajana törmään yleensä kysymyksiin, jotka liittyvät seurustelemiseen ja miesten ja naisten väliseen ystävyyteen, poikaystävä-tyttö-suhteisiin, fyysiseen läheisyyteen ja moniin asiaan liittyviin kysymyksiin.


Muista kuitenkin lukea, mitä täällä on; kysymykseesi on ehkä jo vastattu Insha-Allah. Zina Haureuden kiusauksen välttämiseksi islam rohkaisee avioliittoon nuorena. Siksi on täysin normaalia aloittaa suhde murrosiässä, mutta se ei ole pakollista. Siten murrosiän saavuttamista ei pitäisi pitää ainoana kriteerinä oikean iän suhteen suhteen aloittamiseen.


On muitakin tärkeitä tekijöitä, kuten ihmisen yleinen kypsyys ja hänen kykynsä ennakoida, mikä on hyvää tai pahaa, niin että hänen kykynsä sopia henkilökohtaisesti ja erimielisyydet tärkeissä elämän päätöksissä tulee voimaan. Muista aina, että et ole koskaan liian nuori aloittamaan tätä jännittävää prosessia, kunhan voit kantaa siihen liittyvän vastuun.


Itse asiassa ennen tämän artikkelin julkaisemista olen myös käyttänyt kohtuullisen ajan aivojani pyöritelläkseni tätä asiaa itselleni. Kaikki nämä aikeet ovat ehdollistuneet mieleemme vastoin tahtoamme muslimiyhteiskunnan ulkopuolisten yhteiskuntien vaikutuksista.


Jos haluat kyllä ​​vastauksen tähän kysymykseen, sinun on muutettava aikomuksiasi, koska tekomme arvioidaan aikomuksiemme mukaan. Tämä erityinen kommentti ei ainoastaan ​​vastaa siihen, miksi muslimien pitäisi seurustella, vaan myös kaikille niille, jotka ihmettelevät, kuinka he voivat mennä naimisiin ilman seurustelua.


Ja kyllä! Halusin kertoa sinulle aiemmin, mutta päätin odottaa tähän asti. Kerron sinulle deittailun todellisen merkityksen ja miksi islam pitää parempana sanasta seurustelu, mutta ei seurustelua. Useimmiten tämä on syy, miksi tutkijat sanovat ei seurustelulle islamissa, koska he tiesivät mitä se tarkoittaa ja sen mukana tulevat vaarat, joilta islam suojelee meitä. Tämä on kysymykseni heille. Voitko antaa takuun tulevaisuudesta? Vaikka se on pieni mahdollisuus tapahtumiin, jotka voivat johtaa Zinaan, olisitko rehellinen itsellesi ja sanoisi, että sitä ei koskaan tapahtuisi?


Joskus on erittäin helppoa sanoa tiettyjä asioita, kun olemme rauhassa ja täynnä sisältöä. Todellinen testi tulee, kun tilanne avautuu itsestään. Tämä vie meidät seuraavaan kohtaan. Halal-periaatteiden tutkiminen rakkaan Profeettamme Sunnasta saa miehet ja naiset suuntaa kohti islamilaisia ​​avioliittoja.


Olemme aikakaudella, löysimme jo itsemme tällä pimeällä matkalla pimeyden aikana. Seurusteluohjeiden selittäminen vanhurskaille muslimeille muuttaa elämää ja pitää ihmiset poissa myrkyllisistä ja epäterveellisistä suhteista, jotka islam kieltää.


Mikä tärkeintä, nämä periaatteet ja ohjeet muuttavat monia musliminuorisomme elämää, sillä treffit ovat yksi yleisimmistä aseista, joita Saatana käyttää rohkaistakseen Zinaa, mikä on yksi islamin suurimmista synneistä, joka houkuttelee ihmiset helposti pois Allahin armosta. Haluan tehdä selväksi, että nämä periaatteet ja suuntaviivat vaativat enemmän huomiota ja tutkimusta, joita minun on vielä tutkittava.


Tästä syystä esitän tässä lyhyesti joitain kohtia ja kehitän niitä myöhemmin täysin uudessa artikkelissa.

No comments:

Post a Comment